Saturday, 26 November 2016

5 Things You Don't Know About Me

02:30:00

Assalamualaikum and Hiii


Oh hi everybody. Yeah it’s been a week I’m not writing so yeah I’m back. Here is it. This idea was inspired by one of my blogger mate ( can ah ? ) It is Azreen Sofia on her newest post. Let’s get started !

1. I don’t text first

I don’t text first. With whoever girls or boys or whatever gender you are, I don’t text first. I will not be the person who start the conversation yeah I am an ego person. But who cares. But wait. Unless I have super duper important things to be discuss. Then I will be the one who text first.

2. Easy get bored with other people/things/others

Well, I am a person who is easily get bored to people or things or whatever. Actually depends on the situation. I cannot stand things long. For example, if I am chatting with someone, I easily get bored. Even they have the topics but I still cannot stand long. I don’t know why I just can’t. I like new things for each of my day. I like something different. Nah who going to be my husband gonna finds this is hard, he needs to have brilliant ideas to cheer me up each day okay each day *evil laugh* Who could stands, he wins!

3. I never wear heels

I am now 19 and in a month I will turns 20 and !!!!! I never ever wear heels !!!!!!!!!!!! Yes. I don’t know but to me this is awkward for a teenage girls who never wear heels because in this age I think it’s necessary for us to wear heels at least for 2 inch heels. But yeah I never wear heels. That’s the fact. I use to wear sneakers, sport shoes and sandals. Yup.

4. Loving sister

Ohyeah I must admitted this. People will see me I am very harsh towards my sisters. But actually I love them so much. I give them whatever they ask. I always give them moral support. But yes I never say directly to them I love them. Even I did not do this to my parents but I do. I do love them very much!

5. Fierce girl


Last but not least, okay, which this is people not going to believe because what they see me in physically, I am kinda a soft person and very kind. I talk properly and very soft. Which with people that know me better will always say “Garang do kau ni” Yes I admitted I am kinda a fierce girl. I actually cannot (sometimes lah) control my anger when I am in stressed mood. Which I will became a lion or a tiger. But not everytime.

Okay yeah, So this is all 5 things you don't know about me. How about yours ?

Wednesday, 16 November 2016

Semester 3 Result

00:17:00
Assalamualaikum




Alhamdulillah. Semalam 15th November. All UiTM students mesti lah alert kan dengan tarikh ni. Hehe so 15th ni tarikh result students UiTM keluar. So 1.07am, berbunyilah email dari Gmail aku. 

Syukur Alhamdulillah sekali lagi aku dapat berada di Dean List yeayy!!! Alhamdulillah Syukur sangat sangat. Semoga dean sampai Sem 6 amin aminn !! Aminnnn. Siapa taknak kan dapat Anugerah Naib Canselor UiTM. Hehe InshaAllah Aminnn.

Whatever I did sepanjang aku belajar aku nak banggakan ibu and ayah and that's all I know why I am here. Standing and struggling. Puas rasanya bila dapat banggakan ibu and ayah, :
"Ibu Ayah, Akak dean." And they smile very big and I can see they are very happy. I couldn't describe how proud I am when they smile and they look so happy. You know I am crying the moment I wrote this. OMG why I am so sensitive hahaha. I just cannot bare myself whenever it's involved my parents. I just cannot. They are everything to me, and it is my responsible to make they happy and to prove I can be a very good daughter. That's my promise. :)

Where there's a will, there's a way. And I will persist until I succeed. Goodluck everybody !

Assalamualaikum :)

Tuesday, 15 November 2016

Wednesday, 9 November 2016

Kenapa aku pilih Engineering ?

07:17:00

Assalamualaikum hii :)


Harini aku nak buka cerita pasal 'Kenapa aku pilih Engineering ?'

Engineering, I bet everyone did know that engineering is kinda a tough course. Yes it is. Semua field engineering are tough. Yes it can't be deny. Yeah semua orang akan cakap every course memang susah. Yes memang setiap kos ada susah senang nya. Aku tak racist okay. Everything is hard. Tapi aku nak highlight engineering lah sebab aku kan amik engineering.

Lepas je aku habis spm aku tak pernah terfikir sikit untuk apply kejuruteraan, arkitek or whatsover lah kan. Even sebelum ni takde langsung dalam list cita cita untuk menjadi seorang Jurutera.Sampaikan baru aku sedar yang aku ni teruk sebab baru tahu yang Engineer tu adalah Jurutera. Hahaha. Dahlah kurang pandai, sombong pulak aku ni. Kahkah. Yeah.

How can I choose Engineering? This is the story. Time isi upu dulu kan dia boleh ubah paling maksima 3 kali. Kan ? So waktu first choice aku memang takda engineering semua aku isi related dengan science. Aku amik Farmasi, Psikologi, Makmal perubatan, bla bla acah acah lah ye lah budak science stream kan. Lepas je result keluar rasa macam hmmm, tukar citarasa sebab antara physics, chem, bio and addmath . Addmath je aku score dan aku boleh bawak. So aku tukar semua kepada accountancy, actuary, business. Semua berkaitan dengan math lah bak cita dia.

Lastly, kali ke-3. Sebelum due date UPU kelas aku adalah buat reunion sebelum semua nak pergi sambung belajar. So ada lah aku terdengar sorang member aku ni yang kata Abang ipar dia suh amik Kejuruteraan Awam. So kalini terakhir aku update UPU adalah aku selit satu Kejuruteraan Awam yang lain mmg course yg account. Nak buat macam mana jodoh kuat dengan Kejuruteraan aku dapatlah Kejuruteraan Awam. Anyway aku dapat juga Matrik. Kalau korang ada terperasan entry aku tentang Dilema Matrikulasi atau U? Hehe. Tapi mungkin rezeki aku kat Kejuruteraan Awam ni. Alhamdulillah setakat sekarang semuanya berjalan dengan lancar.

If you want something, you run for it, catch it don't lose it. Anything is possible even it is not your first choice it's maybe your better choice. Goodluck everyone. Believe in yourself, anything is possible. All the best in your future gang :)

Tuesday, 8 November 2016

Intern

00:37:00

Assalamualaikum. Hi.


Okay so harini dah pun 8 November which means lagi 7 hari result akan keluar. Haaaaa. Sejuk badan weh. Tawakal je mampu sekarang. I did my very best already. 

Before i continue, aku dah dua hari sakit perut, diarrhea. Adoii tak laratnya badan ni, sampai rasa nak demam ulang alik toilet. Lain macam dia punya memulas tu, Ya Allah haih. Takpelah ujian sikit. Semoga tabah Adlena. Hahaha

Okay geng, pagi tadi aku dah settle hantar dua resume untuk intern aku tahun depan. One at IWK stand for Indah Water Konsortium and another one is MPS Majlis Perbandaran Selayang. Ayah did help me to send one to UEM bhd. So overall aku dah settle hantar resume ke 3 company. Alhamdulillah. Harap sangkut lah each one. huhu. Semoga semuanya berjalan lancar. Amin. Tak sabar rasanya nak practical. Cehh padahal kena hadap sem 4 ni sebelum practical hahaha. 

I think that's all for today. Bye bye.